Search Menu
Bostaden är såld

Vätö / Utvedavägen 111

Vinterbonat fritidshus med vattentoalett

På en stor, plan och solig trädgårdstomt om 2295 kvm ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 70 kvm med tre bra sovrum och badrum med vattentoalett. Det stora, rejäla fritidshuset har en perfekt planlösning med tre sovrum varav ett större med plats för stor dubbelsäng och flera garderober. Det renoverade badrummet har plastmatta, vitt kakel, dusch, handfat, tvättmaskin och vattentoalett. Kök och vardagsrum i öppen plan med stora glasytor och utgång till altanen. Stor altan i söder, delvis under tak med sol från morgon till kväll och ett stort inglasat uterum. För dig som vill vistas här vintertid finns både en härlig braskamin och en effektiv luft/luftvärmepump som snabbt värmer upp huset. Plan tomt i soligt söderläge med stora gräsytor för lek och spel, närhet till fotbollsplanen och det fina badet i insjön. Här finns två uthus om ca 10 kvm vardera varav det ena har ett inrett gästrum. Ca 1 km från huset finns även ett bad i vätösund och en båthamn där det finns möjlighet till båtplats.

Vätö
Utvedavägen 111
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 70 kvm
Running costs: 19 028 kr/år
Plotarea: 2295 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vätö / Utvedavägen