Utvedavägen 111

Utvedavägen 111

Slutpris

1 750 000 kr


Vätö— Norrtälje

Utvedavägen 111


Slutpris
1 750 000 kr

Vätö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med vattentoalett

På en stor, plan och solig trädgårdstomt om 2295 kvm ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 70 kvm med tre bra sovrum och badrum med vattentoalett.

Det stora, rejäla fritidshuset har en perfekt planlösning med tre sovrum varav ett större med plats för stor dubbelsäng och flera garderober. Det renoverade badrummet har plastmatta, vitt kakel, dusch, handfat, tvättmaskin och vattentoalett. Kök och vardagsrum i öppen plan med stora glasytor och utgång till altanen. Stor altan i söder, delvis under tak med sol från morgon till kväll och ett stort inglasat uterum. För dig som vill vistas här vintertid finns både en härlig braskamin och en effektiv luft/luftvärmepump som snabbt värmer upp huset.

Plan tomt i soligt söderläge med stora gräsytor för lek och spel, närhet till fotbollsplanen och det fina badet i insjön. Här finns två uthus om ca 10 kvm vardera varav det ena har ett inrett gästrum. Ca 1 km från huset finns även ett bad i vätösund och en båthamn där det finns möjlighet till båtplats.


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
19 028 kr/år
Tomtarea
2 295 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-09-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Utvedavägen såldes av oss 2016-09-07. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Utvedavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.