Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm - Ramsö / Lillängsudden, Skogsstigen 26

En av innerskärgårdens bästa uddar!

Välkommen till den gamla varvsägarbostaden i grosshandlarstil på Lillängsudden, Ramsö, med 3 sekelskiftesbyggnader, 10 fungerande eldstäder, egna badstränder, badklippor samt väl tilltagen brygga med segelbåtsdjup. En av innerskärgårdens bästa uddar ca 1 timme från Strömkajen/Slussen utan byten! Ut med fendrarna, upp med tamparna på teakdäcket och lägg till vid bryggan. Placera sjökorten i torr förvaring, häng flytvästarna på sina krokar i sjöboden och lasta av nätet med dagens fångst! Här hissas flaggan medan släkt & vänner intar skärgårdsmiddagen på glasverandan eller myser framför en värmande kakelugn. Vid bryggan är det gott om plats för flertalet båtar i lugnt läge. Här finns sjöbod, badstränder och badklippor i olika väderstreck som erbjuder alltifrån tidig morgonsol till sen kvällssol. Villan ligger med högt läge och påminner ständigt om vår position på en udde i Stockholms skärgård, endast 1 timme från stan. På fastigheten finns även Ateljébyggnad med boendedel och trevliga uteplatser. En gäststuga har för länge sedan dragits över isen och placerats intill badklippan där morgonens solstrålar kommer in från Solöfjärden. Intill en av badstränderna finns en äldre vedeldad bastu. En kvalitativ och genuin skärgårdsfastighet på sjötomt med sjöutsikt från alla fönster. En plats där man firar midsomrar och jular med släkt och vänner. En åretrunt- eller fritidsbostad med gammal historia och mycket själ. För att ta sig till ön tar man lämpligast egen båt eller en trevlig tur till ångbåtsbryggan. (Man kan även jobbpendla till stan året om.) När ni anländer med Vaxholmsbåten promenerar ni upp för den lilla grusvägen som trafikeras av cyklar, flakmoppar, golfbilar och gående. Detta är i vår mening ett drömboende!

Vaxholm / Ramsö
Lillängsudden, Skogsstigen 26
Final price: 10 500 000 kr
Enclosed: 146 kvm
Running costs: 9 689 kr/år
Plotarea: 5160 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.