Skogsstigen 26

Skogsstigen 26

Slutpris

10 500 000 kr


Ramsö— Vaxholm

Skogsstigen 26


Slutpris
10 500 000 kr

Ramsö— Vaxholm

Varvsägarbostad på egen udde!

Välkommen till den gamla varvsägarbostaden i grosshandlarstil på Lillängsudden, Ramsö, med 3 sekelskiftesbyggnader, 10 fungerande eldstäder, egna badstränder, badklippor samt väl tilltagen brygga med segelbåtsdjup. En av innerskärgårdens bästa uddar ca 1 timme från Strömkajen/Slussen utan byten!

Ut med fendrarna, upp med tamparna på teakdäcket och lägg till vid bryggan. Placera sjökorten i torr förvaring, häng flytvästarna på sina krokar i sjöboden och lasta av nätet med dagens fångst! Här hissas flaggan medan släkt & vänner intar skärgårdsmiddagen på glasverandan eller myser framför en värmande kakelugn. Vid bryggan är det gott om plats för flertalet båtar i lugnt läge. Här finns sjöbod, badstränder och badklippor i olika väderstreck som erbjuder alltifrån tidig morgonsol till sen kvällssol. Villan ligger med högt läge och påminner ständigt om vår position på en udde i Stockholms skärgård, endast 1 timme från stan. På fastigheten finns även Ateljébyggnad med boendedel och trevliga uteplatser. En gäststuga har för länge sedan dragits över isen och placerats intill badklippan där morgonens solstrålar kommer in från Solöfjärden. Intill en av badstränderna finns en äldre vedeldad bastu. En kvalitativ och genuin skärgårdsfastighet på sjötomt med sjöutsikt från alla fönster.

En plats där man firar midsomrar och jular med släkt och vänner. En åretrunt- eller fritidsbostad med gammal historia och mycket själ.

För att ta sig till ön tar man lämpligast egen båt eller en trevlig tur till ångbåtsbryggan. (Man kan även jobbpendla till stan året om.) När ni anländer med Vaxholmsbåten promenerar ni upp för den lilla grusvägen som trafikeras av cyklar, flakmoppar, golfbilar och gående.
Detta är i vår mening ett drömboende!


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
9 689 kr/år
Tomtarea
5 160 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-07-04

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Skogsstigen såldes av oss 2016-07-04. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Skogsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.