Fredriksbergsvägen 3 1Tr

Fredriksbergsvägen 3 1Tr

Slutpris

3 400 000 kr


Fredriksberg— Vaxholm

Fredriksbergsvägen 3 1Tr


Slutpris
3 400 000 kr

Fredriksberg— Vaxholm

Topprenoverad etagelägenhet med väl tilltagen terrass i soligt läge!

Nu har du chans att förvärva en topprenoverad etagelägenhet med kvalitativa materialval om 6 rok med ett stenkast till stadskärnan. Här är det en öppen planlösning samtidigt som varje sovrum ligger i en egen del av lägenheten helt ostört från varandra. Genomgående mattlackad askparkett 14mm, mattslipad Carrara marmor, laserskuret kakel i badrummen och ny maskinpark från Siemens, år 2014 är bara några detaljer som gör denna bostad till något alldeles extra. På det nedre planet kan tonåringen få rå sig själv med sovrum och badrum, alternativt kan det bli en bra uthyrningsdel. Alla lägenheter har rätt till minst 1 p-plats och externt förråd finns till bostaden. Tvättstuga finns i fastigheten.

Endast ett stenkast bort finns det en badstrand för den som vill ta sig ett dopp i kvällssolen. Här finns också en strandpromenad och båtbryggor alldeles i närheten. Med närhet till Bogesundslandet där det finns friluftsområde, fantastisk bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. Skolor, förskolor och livsmedelsaffär finns i närheten.

Du tar dig enkelt med bil in till Stockholm på 45 minuter eller varför inte ta Vaxholmsbåten till City på mindre än en timme där du har både wi-fi och morgonkaffe. Med buss tar du dig enkelt till bland annat Danderyds sjukhus där flertalet förbindelser finns.


Boarea
ca 136 kvm
Avgift
7 368 kr/mån
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2016-10-26

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen 3 1Tr såldes av oss 2016-10-26. Se alla våra försäljningar i Vaxholm

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.