Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm - Fredriksberg / Fredriksbergsvägen 3 1Tr

Topprenoverad etagelägenhet med väl tilltagen terrass i soligt läge!

Nu har du chans att förvärva en topprenoverad etagelägenhet med kvalitativa materialval om 6 rok med ett stenkast till stadskärnan. Här är det en öppen planlösning samtidigt som varje sovrum ligger i en egen del av lägenheten helt ostört från varandra. Genomgående mattlackad askparkett 14mm, mattslipad Carrara marmor, laserskuret kakel i badrummen och ny maskinpark från Siemens, år 2014 är bara några detaljer som gör denna bostad till något alldeles extra. På det nedre planet kan tonåringen få rå sig själv med sovrum och badrum, alternativt kan det bli en bra uthyrningsdel. Alla lägenheter har rätt till minst 1 p-plats och externt förråd finns till bostaden. Tvättstuga finns i fastigheten. Endast ett stenkast bort finns det en badstrand för den som vill ta sig ett dopp i kvällssolen. Här finns också en strandpromenad och båtbryggor alldeles i närheten. Med närhet till Bogesundslandet där det finns friluftsområde, fantastisk bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. Skolor, förskolor och livsmedelsaffär finns i närheten. Du tar dig enkelt med bil in till Stockholm på 45 minuter eller varför inte ta Vaxholmsbåten till City på mindre än en timme där du har både wi-fi och morgonkaffe. Med buss tar du dig enkelt till bland annat Danderyds sjukhus där flertalet förbindelser finns.

Vaxholm / Fredriksberg
Fredriksbergsvägen 3 1Tr
Final price: 3 400 000 kr
Enclosed: 136 kvm
Community fee: 7 368 kr/mån
Rooms: 6 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm /