Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm - Rindö / Grenadjärsvägen 10

Stockholms skärgård

Välkommen till denna vackra nyproducerade lägenhet på 24 kvm. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. Ett boende, ett hem med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri och naturliv. I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindöhamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här. Genomgående ekparkett och vita väggar. Helkaklat stilrent badrum. Till lägenheten finns källarförråd. TV och bredband via fiber finns mot avgift. Bostadsrätten är nybyggd 2016. En parkeringsplats ingår.

Vaxholm / Rindö
Grenadjärsvägen 10
Final price: 1 350 000 kr
Enclosed: 24 kvm
Community fee: 1 056 kr/mån
Rooms: 1 rum
Sold: 2016-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Grenadjärsvägen