Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm / Karl Martins Väg 8

Välkommen till en mycket trevlig 3:a med hög standard och insynsskyddat läge. Genomgående ljusa väggar samt ekparkett. I det hemtrevliga och rymliga köket kan man njuta av många härliga middagar. Rostfria vitvaror och snygga valnöts luckor ger köket en riktigt härlig atmosfär. Gott om förvaring i hallen med flera inbyggda garderober. Badrummet håller även det hög standard med bland annat duschhörna i glas samt tvättmaskin. Här bor du med ett par minuters gångavstånd till liten badstrand, Vaxholmsfjärden och promenadavstånd till båtklubb med gästplatser. Ett boende på Karl Martins väg erbjuder också närhet till Bogesundslandet där det finns friluftsområde, fantastisk bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. I närheten finns även ishall. Intill området ligger även fridfulla Eriksö med elljusspår, kajakuthyrning och trevliga badmöjligheter. Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller längre ut i skärgården.

Vaxholm
Karl Martins Väg 8
Final price: 2 350 000 kr
Enclosed: 76 kvm
Community fee: 4 479 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vaxholm / Karl Martins Väg