Karl Martins Väg 8

Karl Martins Väg 8

Slutpris

2 350 000 kr


Vaxholm

Karl Martins Väg 8


Slutpris
2 350 000 kr

Vaxholm

Välkommen till en mycket trevlig 3:a med hög standard och insynsskyddat läge. Genomgående ljusa väggar samt ekparkett. I det hemtrevliga och rymliga köket kan man njuta av många härliga middagar. Rostfria vitvaror och snygga valnöts luckor ger köket en riktigt härlig atmosfär. Gott om förvaring i hallen med flera inbyggda garderober. Badrummet håller även det hög standard med bland annat duschhörna i glas samt tvättmaskin.
Här bor du med ett par minuters gångavstånd till liten badstrand, Vaxholmsfjärden och promenadavstånd till båtklubb med gästplatser.
Ett boende på Karl Martins väg erbjuder också närhet till Bogesundslandet där det finns friluftsområde, fantastisk bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. I närheten finns även ishall.
Intill området ligger även fridfulla Eriksö med elljusspår, kajakuthyrning och trevliga badmöjligheter.
Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan.
För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller längre ut i skärgården.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 479 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-05-24

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2016-05-24. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.