Search Menu
Bostaden är såld

VAXHOLM / Kulladalsvägen 19

4:a med radhuskänsla och uthyrningsdel!

Välkommen till denna moderna 4:a bara ett stenkast från vattnet. Med den separata delen som kan hyras ut, ge de äldre barnet en egen ingång eller fungera som ett "hemmakontor" ger denna lägenhet er många valmöjligheter. Stor altan mot vattnet med skjutbara glaspartier där sena middagar med gott sällskap gör sig passande. Lägenheten ligger lugnt beläget nära både badbrygga samt båtklubb. Med en promenad på 5min så befinner ni er vid Eriksöbadets två sandstränder. Här kan ni njuta av fina strövområden och elbelyst motionsslinga längs med vattnet. Stor lekplats finns i området. Det finns både kanotklubb och båtklubb som anordnar läger under somrarna. Med buss 670 tar du dig enkelt till Danderyds Sjukhus där det finns många bussar samt tunnelbana som tar dig vidare in till Stockholm. Från Vaxholm tar det endast 45 min till innerstan med bil och buss. Vaxholmsbåten tar ca en timme. I centrala Vaxholm känner du småstadsidyllen med både restauranger, caféer, affärer, systembolag, bibliotek, vårdcentral och banker.

VAXHOLM
Kulladalsvägen 19
Final price: 2 860 000 kr
Enclosed: 97 kvm
Community fee: 6 766 kr/mån
Rooms: 4 rum
Floor: Entréplan av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / VAXHOLM / Kulladalsvägen