Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm / Norrhamnsgränd 3

Idylliskt radhus i 2-plan mitt i kärnan i Vaxholm!

"hemma på våran gata i stan" säger Stina i Saltkråkan! Det är också vår första känsla när vi besöker detta hemtrevliga boende med närhet till Norrhamnen och belägenhet i område med familjär karaktär. Här bor man i ett lugnt och familjärt område mitt i centrala Vaxholm med badstrand, butiker, caféer och restauranger runt knuten. Ett boende på skärgårdsidyllen Vaxholm om 5 rok i 2 plan med solig, grönskande insynsskyddad uteplats och närhet till Norrhamnen med röda och gröna prickar som beskriver din position i Stockholms skärgård. Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. På helgen när ni har lite mera tid kan ni ta Vaxholmsbåten in till Stockholm.

Vaxholm
Norrhamnsgränd 3
Final price: 4 525 000 kr
Enclosed: 113 kvm
Community fee: 5 162 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vaxholm / Norrhamnsgränd