Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm - Rindö / Signes väg 8

En villa som ger dig hemlängtan!

Ett fantastiskt hemtrevligt och charmigt hus på Rindö. Den underbara tomten inbjuder till lek och på den mysiga altanen kan ni avnjuta härliga grillkvällar. Huset har en öppen planlösning på nedre plan där du kan umgås med familj och vänner medan du förbereder maten. Njut av frukost eller fördrinken runt den rejäla köksön där det finns mycket skåp för förvaring. Den fina ektrappan tar er upp på övervåningen som är inredd i vitt för bästa rymdkänsla. De finns mycket dold förvaring i de inbyggda garderoberna som är praktiskt placerade under snedtaken så att ytan utnyttjas på bästa sätt. Det finns två mycket fina badrum som håller hög klass. Ett har inbyggt badkar samt dubbla handfat, det andra inbyggd hylla samt dusch med glasdörr. Ett av sovrummen har balkong så du kan kliva ut i friska luften direkt när du vaknat. Huset ligger inte långt ifrån Rindö Västra brygga där Vaxholmsbåten snabbt tar er in till Vaxholm. Bussförbindelser finns ca 300 m från huset. Stockholms innerstad når man med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. På Rindö finns det ångbåtsbrygga, ostmakeri, bryggeri och ett fantastiskt naturliv. I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt . Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här.

Vaxholm / Rindö
Signes väg 8
Final price: 6 050 000 kr
Enclosed: 156 kvm
Running costs: 35 386 kr/år
Plotarea: 2071 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vaxholm / Signes Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.