Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm - Tynningö / Tynningösundsvägen 109

Tomt med sjöutsikt

Gallrad skogstomt med högt fint läge och sjöutsikt över Tynningösund och Ramsö. Det höga läget gör att du kan njuta av solen såväl sommar som vinter. Tomten är 3 633 kvm. Utomplansbestämmelser gäller. Tomten ligger utanför strandskyddat område. Bilväg hela vägen fram till tomten. Tynningö är den nära skärgårdsön. Med ca 30 minuter in till Slussen lämpar sig tomten både för fritidshus eller permanentboende. Av Tynningös ca 550 fastigheter är ca 200 är bebodda året runt. På ön finns trevliga utflyktsmål, vandringsleder och insjön Myrholmsmaren där det finns en allmän badplats som uppskattas mycket under fina sommardagar. I den populära bygdegården anordnas olika aktiviteter såsom gympa, yoga, biokvällar, teaterkvällar mm. Till Tynningö går det att åka både med bil och Waxholmsbåt. Varje timme mellan kl. 06-23 går allmän bilfärja mellan Östra Tynningö och Norra Lagnö (avgiftsfri), fredag och lördag går sista turen vid midnatt 24.00. Det tar ca 7 minuter att åka. Bussar från Slussen trafikerar Norra Lagnö med ett byte på vägen. SL har en egen busslinje som trafikerar Tynningö och passar de flesta Waxholmsbåtar som angör Tynningö. Waxholmsbåt till Vaxholm tar ca 10 minuter eller till Strömkajen ca 1 timme. Från Vaxholm går Buss 670 till Tekniska Högskolan.

Vaxholm / Tynningö
Tynningösundsvägen 109
Final price: 1 700 000 kr
Tenure: Tomt
Fastigh.bet: Vaxholm Tynningö 1:854
Sold: 2016-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vaxholm / Tynningösundsvägen