Search Menu
Bostaden är såld

Vaxholm - Tynningö / Tynningövägen 110

Att bo på en ö med bilfärja ca 30min från slussen!

Välkommen till ett välplanerat souteränghus med närhet till natur, hav och ca 30 min till slussen. På övre plan finner vi kök, badrum, två sovrum samt vardagsrum i direkt anslutning till en väl tilltagen balkong. Hallen tar dig vidare in i köket som bjuder in till gemensam matlagning. I vardagsrummet välkomnas ljuset in från flera stora fönster, där finns också utgång till den väl tilltagna balkongen som ligger i bästa söderläge med utsikt över den grönskande tomten och hästhagen. På souterängplanet finns två sovrum som enkelt kan göras om till ett större. Här finns även ett generöst förråd med bra förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Souterängplanet ligger i direkt anslutning till grönskande gräsmatta. Tomten har stora gräsytor som inbjuder till lek och umgänge. Tynningö är den nära skärgårdsön. Med ca 30 minuter in till Slussen lämpar sig tomten både för fritidshus eller permanentboende. Av Tynningös ca 550 fastigheter är ca 200 är bebodda året runt. På ön finns trevliga utflyktsmål, vandringsleder och insjön Myrholmsmaren där det finns en allmän badplats som uppskattas mycket under fina sommardagar. I den populära bygdegården anordnas olika aktiviteter såsom gympa, yoga, biokvällar, teaterkvällar mm. Till Tynningö går det att åka både med bil och Waxholmsbåt. Varje timme mellan kl. 06-23 går allmän bilfärja mellan Östra Tynningö och Norra Lagnö (avgiftsfri), fredag och lördag går sista turen vid midnatt 24.00. Det tar ca 7 minuter att åka. Bussar från Slussen trafikerar Norra Lagnö med ett byte på vägen. SL har en egen busslinje som trafikerar Tynningö och passar de flesta Waxholmsbåtar som angör Tynningö. Waxholmsbåt till Vaxholm tar ca 10 minuter eller till Strömkajen ca 1 timme. Från Vaxholm går Buss 670 till Tekniska Högskolan.

Vaxholm / Tynningö
Tynningövägen 110
Final price: 2 330 000 kr
Enclosed: 74/70 kvm
Running costs: 24 700 kr/år
Plotarea: 1122 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Tynningövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.