Tynningövägen 110

Tynningövägen 110

Slutpris

2 330 000 kr


Tynningö— Vaxholm

Tynningövägen 110


Slutpris
2 330 000 kr

Tynningö— Vaxholm

Att bo på en ö med bilfärja ca 30min från slussen!

Välkommen till ett välplanerat souteränghus med närhet till natur, hav och ca 30 min till slussen. På övre plan finner vi kök, badrum, två sovrum samt vardagsrum i direkt anslutning till en väl tilltagen balkong. Hallen tar dig vidare in i köket som bjuder in till gemensam matlagning. I vardagsrummet välkomnas ljuset in från flera stora fönster, där finns också utgång till den väl tilltagna balkongen som ligger i bästa söderläge med utsikt över den grönskande tomten och hästhagen. På souterängplanet finns två sovrum som enkelt kan göras om till ett större. Här finns även ett generöst förråd med bra förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Souterängplanet ligger i direkt anslutning till grönskande gräsmatta. Tomten har stora gräsytor som inbjuder till lek och umgänge.

Tynningö är den nära skärgårdsön. Med ca 30 minuter in till Slussen lämpar sig tomten både för fritidshus eller permanentboende. Av Tynningös ca 550 fastigheter är ca 200 är bebodda året runt. På ön finns trevliga utflyktsmål, vandringsleder och insjön Myrholmsmaren där det finns en allmän badplats som uppskattas mycket under fina sommardagar. I den populära bygdegården anordnas olika aktiviteter såsom gympa, yoga, biokvällar, teaterkvällar mm.

Till Tynningö går det att åka både med bil och Waxholmsbåt. Varje timme mellan kl. 06-23 går allmän bilfärja mellan Östra Tynningö och Norra Lagnö (avgiftsfri), fredag och lördag går sista turen vid midnatt 24.00. Det tar ca 7 minuter att åka. Bussar från Slussen trafikerar Norra Lagnö med ett byte på vägen. SL har en egen busslinje som trafikerar Tynningö och passar de flesta Waxholmsbåtar som angör Tynningö. Waxholmsbåt till Vaxholm tar ca 10 minuter eller till Strömkajen ca 1 timme. Från Vaxholm går Buss 670 till Tekniska Högskolan.


Boarea/biarea
74/70 kvm
Driftkostnad
24 700 kr/år
Tomtarea
1 122 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.