Search Menu
Bostaden är såld

Haninge - Vega / Karahavsvägen 5

Nybyggt kedjehus om 112 kvm i populära Vega!

Välkommen till detta nyproducerade och välplanerade kedjehus om 112 inbjudande kvm med bästa läget och inflyttning i november 2016. Här har du tillgång en solig terrass i soligt sydvästläge samt uteplats på både fram- och baksida. Huset har en öppen planlösning med många ljusinsläpp och fönster. Säljaren har gjort praktiska tillval så som exklusiv maskinpark, golvvärme och spotlights. Den smarta planlösningen med tre (av fyra möjliga) sovrum är idealisk för barnfamiljer som alla önskar ett eget rum. Hög materiell och maskinell standard i såväl kök med köksö som badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kedjehuset har ett unikt läge i populära Vega med förskolor och skola på en kort promenads avstånd och härliga grönområden och naturreservat runt hörnet. En underbar miljö för både små och stora att växa upp och bo i. Pendeltågsstation till Vega beräknas vara klart år 2019. Tillträde sker i november när huset står klart.

Haninge / Vega
Karahavsvägen 5
Final price: 4 400 000 kr
Enclosed: 112 kvm
Community fee: 5 435 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 & 2
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Haninge /