Sök Meny
Såld

Vendelsö / Krokvägen 10

Underbart enplanshus i populära Vendelsö!

Välkomna till detta välplanerade enplanshus med en underbar tomt och ett häftigt garage. Här finns allt! Ett stilrent kök med burspråk, fräscht badrum, vattenburen golvvärme, fiber, centraldammsugare, stort och ljust vardagsrum med en eldstad, tre stycken sovrum, en underbar altan med ett härligt solläge, större förråd på tomten samt plats för flertalet bilar på parkeringen. Huset är beläget i ett populärt område i Vendelsö med närhet till både skolor och kommunikationer. Dessutom är det endast ca 2 km till Ramsjöns badplats och uppskattar man härliga promenader i naturen ligger Tyresta Nationalpark inte långt från huset. Varmt välkommen till Krokvägen 10!

Vendelsö
Krokvägen 10
Slutpris: 5 975 000 kr
Boarea/biarea: 120/43 kvm
Driftkostnad: 24 555 kr/år
Tomtarea: 1252 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vendelsö / Krokvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.