Sjömansvägen 79

Sjömansvägen 79

Slutpris

1 930 000 kr


Vendelsö— HANINGE

Sjömansvägen 79


Slutpris
1 930 000 kr

Vendelsö— HANINGE

Underbar 2:a med eftermiddagssol!

Med ett fantastiskt läge i hjärtat av familjära Vendelsö ligger denna mycket stilfulla 2:a med smart planerade kvadratmetrar, öppen planlösning och högt placerad balkong med ett eftertraktat solläge.
Lägenheten utmärker sig med sitt fantastiska ljusinsläpp från många fönster med spröjs, elegans och stilfullhet samt genomgående fina golv, ljust kulörsatta väggar, renoverat och helkaklat badrum samt ett perfekt planerat arbetskök.

Från Sjömansvägen 79 finns samtliga nödvändigheter inom gångavstånd. Från Djurgårdsplan, endast 200 m bort, finns direktbussar till Stockholm C, Gullmarsplan såväl som Tyresö, Nacka och Haninges övriga kommundelar.
Flertal populära skolor och förskolor ligger endast minuten bort. Fritiden avnjuts vid vackra Drevviken eller Lycksjön med både sommar som vinteraktiviteter. Tyresta Nationalpark ligger strax intill med ett av Sveriges äldra urskogar.

Välkommen för en upplevelse på plats!


Boarea
55.5 kvm
Avgift
3 622 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2016-06-15

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Sjömansvägen såldes av oss 2016-06-15. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Sjömansvägen.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.