Search Menu
Bostaden är såld

Vendelsö - Vendelsömalm / Sturebergsvägen 1

Populär och välplanerad 2:a med låg månadsavgift!

Med låg avgift och endast 1 tr upp, ligger denna mycket välplanerade lägenhet om 2 rok och balkong mot ostört sydöstläge. Lägenheten disponerar över 58 rymliga kvadratmetrar och mycket goda förvaringsmöjligheter erbjuds i samtliga utrymmen samt klädkammare. Bostaden är ljus och tilltalande och har under årens lopp renoverats där bl. a nya ytskikt på golv och väggar har bytts ut i samtliga rum, köket har fått ett lyft med nya luckor, bra maskinpark samt smakfulla kakelplattor och badrummet är renoverat och stambytt 2002. Förutom det bekväma avståndet till både uppskattad busskommunikation och restaurangen Vendelsö Kök & Bar som granne finns här urskön natur med gångavstånd till både Tyresta Nationalpark samt härliga Drevviken, för ett bad. Brf Vendelsömalm är en välhållen förening med god ekonomi och bra underhållsplan. Föreningen består av 133 lägenheter och låga driftskostnader via bergvärme gör så att månadsavgiften kan hållas på en rimlig nivå. Inom föreningen finns parkeringsplatser, garage, tvättstuga samt ett förråd/lägenhet. Härliga grönområden finns för lata sommardagar. Endast 50 m bort finns utmärkta busskommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms innerstad. Flertal handelsplatser finns i närheten däribland Haninge Centrum och Port 73 med utsökt service och utbud. Varmt välkommen med ditt intresse!

Vendelsö / Vendelsömalm
Sturebergsvägen 1
Final price: 1 800 000 kr
Enclosed: 58 kvm
Community fee: 3 068 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Vendelsö / Sturebergsvägen