Vendelsö skolväg 13

Vendelsö skolväg 13

Slutpris

2 000 000 kr


Vendelsö— HANINGE

Vendelsö skolväg 13


Slutpris
2 000 000 kr

Vendelsö— HANINGE

3:a med inglasad balkong på populär adress

Med hiss och och inglasad balkong ligger denna välplanerade 3:a med ett perfekt läge i centrala Vendelsö med direkt närhet till utsökta busskommunikationer, natur och service. Lägenheten disponerar över ljusa ytor och stora fönster bjuder in solljuset från tre väderstreck. Till ditt förfogande finns 2 rymliga sovrum, stort vardagsrum med utgång till en underbar, inglasad balkong, äldre kök med maskinpark från 2012, stor och möblerbar hall med klädkammare och flera skåp samt badrum med badkar och fönster. Lägenheten är sammantaget i gott skick men passar även utmärkt för dig som önskar prägelsätta den efter eget humör.

Brf Folkparken är en välhållen förening, ombildad 2011, bestående av 208 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd samt en modern och renoverad tvättstuga. Flertal lekplatser finns inom föreningen och en stor idrottsplats finns precis intill. Flertal skolor och förskolor finns i det direkta närområdet och utmärkta busskommunikationer tar dig inom 20 min till Gullmarsplan och Stockholm Central.
Området präglas av härlig natur och bostadsområdet ligger strax intill flera sjöar och badplatser. I Sågen Centrum finns välsorterad matbutik samt bankomat och närliggande Port 73 samt Haninge Centrum erbjuder ett bredare serviceutbud.

OBS! Lägenheten kommer inte att förhandsvisas eller säljas innan visning.

Varmt välkommen till visningen!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 551 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-09-21

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på Vendelsö Skolväg såldes av oss 2016-09-21. Se alla våra försäljningar i Vendelsö samt även på Vendelsö Skolväg.

Boka värdering

Biljana Milinovic

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, bosniska, kroatiska, serbiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.