Sök Meny
Såld

Vendelsö / Vendelsö skolväg 11

Familjevänlig 3:a på populära Vendelsö skolväg

Mitt i centrala Vendelsö med en tilltalande månadsavgift finns denna familjevänliga och välplanerade 3:a med ett perfekt läge intill direkt närhet till utsökta busskommunikationer, natur och service. Lägenheten disponerar över ljusa ytor och stora fönster bjuder in solljuset från tre väderstreck. Till ditt förfogande finns 2 rymliga sovrum, stort vardagsrum med utgång till en underbarbalkong i ostört läge, äldre kök med maskinpark från 2012, stor och möblerbar hall med klädkammare och flera skåp samt badrum med badkar och fönster. Lägenheten är sammantaget i gott skick men passar även utmärkt för dig som önskar prägelsätta den efter eget humör. Brf Folkparken är en välhållen förening, ombildad 2011, bestående av 208 lägenheter. Inom föreningen finns förråd, cykel och barnvagnsförråd samt en modern och renoverad tvättstuga. Flertal lekplatser finns inom föreningen och en stor idrottsplats finns precis intill. Flertal skolor och förskolor finns i det direkta närområdet och utmärkta busskommunikationer tar dig inom 20 min till Gullmarsplan och Stockholm Central. Området präglas av härlig natur och bostadsområdet ligger strax intill flera sjöar och badplatser. I Sågen Centrum finns välsorterad matbutik samt bankomat och närliggande Port 73 samt Haninge Centrum erbjuder ett bredare serviceutbud. OBS! Lägenheten kommer inte att förhandsvisas eller säljas innan visning. Varmt välkommen till visningen!

Vendelsö
Vendelsö skolväg 11
Slutpris: 2 140 000 kr
Boarea: 82 kvm
Avgift: 4 443 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 0 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vendelsö / Vendelsö Skolväg

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.