Search Menu
Bostaden är såld

Yxlan / Larshamnsvägen 17

Fritidshus med egen båtplats, öppen spis, gäststugor och stor insynsskyddad tomt

Välkommen till detta trevliga fritidshus med stor och insynsskyddad tomt med stora grönytor och lugnt läge. Ca 200 meter bort vid Blidösund ligger egen båtplats med segelbåtsdjup (bojsten om 1 ton) vid nyanlagd brygga. Närhet till badplats och busshållplats. Huvudbyggnad på 71 kvm om 4rok varav 3 sovrum. Vardagsrum med stora fönsterpartier mot solig altan i sydväst, delvis under tak. I vardagsrummet finns en öppen spis. Funktionellt och fräscht kök med bra förvaring. Duschrum med separett och tvättställ. På tomten finns två isolerade gäststugor med flertalet sängplatser. Gott om förvaringsmöjligheter i två förråd vid entrén, vedbod och redskapsskjul. Tomten är mycket användbar och ligger inbäddad i grönska. Här finns eget växthus, vinbärsbuskar, syrener och flertalet blomsterplanteringar. Stora grönytor ger möjlighet till trevliga utomhusaktiviteter för det stora sällskapet. Varmt välkomna på visning!

Yxlan
Larshamnsvägen 17
Final price: 1 425 000 kr
Enclosed: 55/16 kvm
Running costs: 8 900 kr/år
Plotarea: 2653 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Yxlan / Larshamnsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.