Search Menu
Bostaden är såld

Almunge - Moga / Moga 226

Sommaridyll norr om Almunge!

Endast 5 km norr om Almunge finner ni denna pärla till sommaridyll. Huset om 72 kvm byggdes 2005 och är vinterbonat och kan med fördel nyttjas som permanentbostad eller fritidsboende om så önskas. Fastigheten är ytterst välskött och omges av natursköna omgivningar. I närområdet finns fina svampskogar och flertalet sjöar. På tomten finns totalt tre byggnader och en grusad uppfart för 2-4 bilar. Välskött grusgång omgiven av planteringar leder fram till huset med följande planering: välkomnande hall, rymligt arbetskök med halvöppen planlösning mot vardagsrum och matplats, badrum med dusch samt tre sovrum. Huset värms upp med luft/luftvärmepump (med AC funktion), kaminen i vardagsrummet samt kompletterande elradiatorer. Från vardagsrummet nås den stora altanen som sträcker sig runt husknuten och erbjuder gott om plats för diverse möblemang. Här får ni sol hela dagen och kan avnjuta trevliga middagar i solnedgången. På fastigheten finns även ett gästhus samt ytterligare ett isolerat uthus/sidobyggnad med indragen el som utgör förråd men som även kan inredas framöver om så önskas. Fastighetens samtliga byggnader omges av en vacker och välskött trädgård med planteringar och fruktträd såsom pioner, ormbunke, äppelträd m.m. I Moga 226 erbjuds ni ett kvalitativt och trevligt boende med naturskönt och lugnt läge men samtidigt med bekvämt avstånd till livsmedelsbutik i Almunge. Från Almunge finns goda kommunikationer till Uppsala stad och med bil tar det ca 30 minuter. Välkomna på visning!

Almunge / Moga
Moga 226
Final price: 1 550 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Running costs: 23 361 kr/år
Plotarea: 1467 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Almunge / Moga
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.