Moga 226

Moga 226

Slutpris

1 550 000 kr


Moga— Almunge— Uppsala

Moga 226


Slutpris
1 550 000 kr

Moga— Almunge— Uppsala

Sommaridyll norr om Almunge!

Endast 5 km norr om Almunge finner ni denna pärla till sommaridyll. Huset om 72 kvm byggdes 2005 och är vinterbonat och kan med fördel nyttjas som permanentbostad eller fritidsboende om så önskas. Fastigheten är ytterst välskött och omges av natursköna omgivningar. I närområdet finns fina svampskogar och flertalet sjöar. På tomten finns totalt tre byggnader och en grusad uppfart för 2-4 bilar.

Välskött grusgång omgiven av planteringar leder fram till huset med följande planering: välkomnande hall, rymligt arbetskök med halvöppen planlösning mot vardagsrum och matplats, badrum med dusch samt tre sovrum. Huset värms upp med luft/luftvärmepump (med AC funktion), kaminen i vardagsrummet samt kompletterande elradiatorer.

Från vardagsrummet nås den stora altanen som sträcker sig runt husknuten och erbjuder gott om plats för diverse möblemang. Här får ni sol hela dagen och kan avnjuta trevliga middagar i solnedgången. På fastigheten finns även ett gästhus samt ytterligare ett isolerat uthus/sidobyggnad med indragen el som utgör förråd men som även kan inredas framöver om så önskas. Fastighetens samtliga byggnader omges av en vacker och välskött trädgård med planteringar och fruktträd såsom pioner, ormbunke, äppelträd m.m.

I Moga 226 erbjuds ni ett kvalitativt och trevligt boende med naturskönt och lugnt läge men samtidigt med bekvämt avstånd till livsmedelsbutik i Almunge. Från Almunge finns goda kommunikationer till Uppsala stad och med bil tar det ca 30 minuter.

Välkomna på visning!


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
23 361 kr/år
Tomtarea
1 467 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-08-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.