Search Menu
Bostaden är såld

Alunda / Jönninge 127

1,5-plansvilla om 156 kvm med stor tomt i Jönninge/Skoby

Välkommen till denna stora och barnvänliga villa med härligt hörnläge alldeles intill åkermark och med milsvid fri utsikt. Stor hall med plats för avhängning i kapprum. Badrum med badkar och fönster. Tvättstuga, förrådsutrymmen, sep wc med dusch och enbilsgarage. Kök med matplats för ca 5-6 kring bordet. Ett sovrum med 3 garderober. Vardagsrum i vinkel, parkettgolv, braskamin, stora fönster ut mot åkermark och utgång till inbyggd veranda. Övre plan med väldigt stort allrum och utgång till inbyggd balkong med fri utsikt. Detta stora rum går att bygga om om flera sovrum behövs, liksom även det intilliggande sovrummet. På övre plan finns även wc/dusch. Härlig trädgård med gott om växter, buskar och träd. Liten förrådsbyggnad. Fastigheten är i renoveringsbehov.

Alunda
Jönninge 127
Final price: 2 500 000 kr
Enclosed: 156/57 kvm
Running costs: 29 430 kr/år
Plotarea: 2000 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Alunda / Jönninge
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.