Jönninge 13

Jönninge 13

Slutpris

1 750 000 kr


Jönninge/Skoby— Alunda— UPPSALA

Jönninge 13


Slutpris
1 750 000 kr

Jönninge/Skoby— Alunda— UPPSALA

Högt belägen mindre villa med god standard

Välkommen till denna mysiga och mindre villa ca 22 km från Uppsala! Nybyggd entré med vitmålade träväggar, laminatgolv i grå "klinker" och plats för avhängning. Nybyggt sovrum med vitmålade väggar och fin fondtapet i vitt mönstrat. Ytterligare hall med gråmålade väggar och laminatgolv i ljust "klinker". Arbetskök med ljuslaserade träluckor, kyl/frys, spis och micro. Härligt och ljust vardagsrum med ljusa laminatgolv, vitmålade träväggar, fönster i två väderstreck, öppen spis med braskassett och matplats för ca 6 personer. Sovrum med ljust laminatgolv, vitmålade väggar och klädkammare. Badrum med ljust våtrumsgolv, ljus våtrumstapet, handfat med kommod, tvättmaskin, tumlare, duschkabin, fönster, VVB och hydrofor. Nybyggd altan om 62 kvm som går längs 2 sidor av huset. Härlig trädgård med gräsytor, planteringar, vinbärsbuskar, rabarber, vår- och höstblommor, blåbär, tall, gran, rönn, björk och flera fågelholkar som ivrigt besöks av alla möjliga fåglar. Alldeles intill tomten finns härliga kantarellställen, både gula och höstkantareller.


Boarea/biarea
63/8 kvm
Driftkostnad
25 818 kr/år
Tomtarea
3 320 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-06-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Jönninge såldes av oss 2016-06-04. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Jönninge.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.