Search Menu
Bostaden är såld

Alunda - Jönninge/Skoby / Jönninge 13

Högt belägen mindre villa med god standard

Välkommen till denna mysiga och mindre villa ca 22 km från Uppsala! Nybyggd entré med vitmålade träväggar, laminatgolv i grå "klinker" och plats för avhängning. Nybyggt sovrum med vitmålade väggar och fin fondtapet i vitt mönstrat. Ytterligare hall med gråmålade väggar och laminatgolv i ljust "klinker". Arbetskök med ljuslaserade träluckor, kyl/frys, spis och micro. Härligt och ljust vardagsrum med ljusa laminatgolv, vitmålade träväggar, fönster i två väderstreck, öppen spis med braskassett och matplats för ca 6 personer. Sovrum med ljust laminatgolv, vitmålade väggar och klädkammare. Badrum med ljust våtrumsgolv, ljus våtrumstapet, handfat med kommod, tvättmaskin, tumlare, duschkabin, fönster, VVB och hydrofor. Nybyggd altan om 62 kvm som går längs 2 sidor av huset. Härlig trädgård med gräsytor, planteringar, vinbärsbuskar, rabarber, vår- och höstblommor, blåbär, tall, gran, rönn, björk och flera fågelholkar som ivrigt besöks av alla möjliga fåglar. Alldeles intill tomten finns härliga kantarellställen, både gula och höstkantareller.

Alunda / Jönninge/Skoby
Jönninge 13
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 63/24 kvm
Running costs: 25 818 kr/år
Plotarea: 3320 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Alunda / Jönninge
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.