Search Menu
Bostaden är såld

Alunda / Tallvägen 2

Ett hus utöver det vanliga!

Välkommen till denna enplansvilla där varje detalj är genomtänkt och planerad. Här bor ni bekvämt i ett hus från 2006 belägen på hörntomt med det mesta man kan önska sig. Entré i hall som öppnar upp mot kök och vardagsrum. Vidare finner ni det generösa vardagsrummet med en centralt placerad braskamin perfekt för kalla vinterkvällar. I anslutning till vardagsrummet finns ett härligt isolerat uterum som kanske är husets största tillgång. Med vattenburen golvvärme och stora skjutbara fönsterpartier i isolerglas kan detta rum nyttjas sommar som vinter. I förlängningen till detta rum finns en altan under tak. Köket har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och är utrustat med alla tänkbara maskiner såsom kyl och frys med ismaskin, ångugn och en extra bred spishäll. Ett kök perfekt för sociala tillställningar! En matplats för 8 personer finns vid burspråket och har utsikt mot uppfarten och entrén. I huset finns tre sovrum belägna i samma del i huset. Fräscht badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med vattenburen golvvärme, ljusinsläpp via fönster i glasbetong och en bastu med stjärnhimmel. Det finns ytterligare en gäst-wc. Utöver ett otroligt genomtänkt hus finns ett stort garage med fjärrport och carport med uppställningsplats för flera bilar. I garaget finns bergvärmeanläggningen som är ansluten till huvudbyggnaden genom kulvert för att skapa en så tyst inomhusmiljö som möjligt. Vackert anlagd tomt med blomrabatter och buskar som omringar huset. Missa inte denna upplevelse! Välkommen på visning!

Alunda
Tallvägen 2
Final price: 3 670 000 kr
Enclosed: 144/40 kvm
Running costs: 27 574 kr/år
Plotarea: 1045 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Alunda / Tallvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.