Search Menu
Bostaden är såld

Bälinge / Räfsvägen 7

Välkommen till detta härligt ljusa och mycket genomtänkta Floodsträhus, ypperligt beläget i fridfull omgivning och utmed lugn återvändsgata. Huset ligger endast en kort promenad från förskola och grundskola i barnrika och omtyckta Bälinge. Denna rymliga och exklusiva villa om hela 210 kvm är fördelad på 7 rok varav 5 bra sovrum. Entré sker genom den stora och vackra farstukvisten och in till en öppen hall med vacker trappa till övervåningen, klinkergolv vid entré och ekparkett i övrigt. Hallen leder till ett stort och ljust vardagsrum, förberett för braskamin och med stora fönsterytor samt ett stilrent badrum med grått klinkergolv, vitkaklade väggar och duschväggar i glas. Vidare finns ett ljust sovrum med fönster i två väderstreck, en funktionell och rymlig tvättstuga samt ett exklusivt Storsjökök med vit skåpinredning, svart bänkskiva i sten och matplats för ca 6 personer. Övervåningen består av ett underbart allrum med ljus och rymd, fyra bra sovrum och ett helt nytt badrum från 2016 med vitkaklade väggar, mörkgrått klinkergolv, badkar och inredning i vitt. Utgång från allrum till en stor balkong i fritt läge. Välordnad trädgårdstomt med en stor träaltan, gräsmatta, odlingslådor, prydnadsträd samt fruktträd på baksidan. Vackert ordnad framsida med marksten, prydnadssten och plats för sittgrupp. Bra parkeringsmöjligheter tack vare stort, isolerat enbilsgarage och plats för upp till 6 bilar på den stenlagda uppfarten. Goda förvaringsmöjligheter tack vare förrådsdel i garage, vind ovanpå samt vind i bostadshuset.

Bälinge
Räfsvägen 7
Final price: 4 940 000 kr
Enclosed: 210 kvm
Running costs: 26 052 kr/år
Plotarea: 866 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-06-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Bälinge / Räfsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.