Räfsvägen 7

Räfsvägen 7

Slutpris

4 940 000 kr


Bälinge— Uppsala

Räfsvägen 7


Slutpris
4 940 000 kr

Bälinge— Uppsala

Välkommen till detta härligt ljusa och mycket genomtänkta Floodsträhus, ypperligt beläget i fridfull omgivning och utmed lugn återvändsgata. Huset ligger endast en kort promenad från förskola och grundskola i barnrika och omtyckta Bälinge.
Denna rymliga och exklusiva villa om hela 210 kvm är fördelad på 7 rok varav 5 bra sovrum. Entré sker genom den stora och vackra farstukvisten och in till en öppen hall med vacker trappa till övervåningen, klinkergolv vid entré och ekparkett i övrigt. Hallen leder till ett stort och ljust vardagsrum, förberett för braskamin och med stora fönsterytor samt ett stilrent badrum med grått klinkergolv, vitkaklade väggar och duschväggar i glas. Vidare finns ett ljust sovrum med fönster i två väderstreck, en funktionell och rymlig tvättstuga samt ett exklusivt Storsjökök med vit skåpinredning, svart bänkskiva i sten och matplats för ca 6 personer.
Övervåningen består av ett underbart allrum med ljus och rymd, fyra bra sovrum och ett helt nytt badrum från 2016 med vitkaklade väggar, mörkgrått klinkergolv, badkar och inredning i vitt. Utgång från allrum till en stor balkong i fritt läge.
Välordnad trädgårdstomt med en stor träaltan, gräsmatta, odlingslådor, prydnadsträd samt fruktträd på baksidan. Vackert ordnad framsida med marksten, prydnadssten och plats för sittgrupp. Bra parkeringsmöjligheter tack vare stort, isolerat enbilsgarage och plats för upp till 6 bilar på den stenlagda uppfarten. Goda förvaringsmöjligheter tack vare förrådsdel i garage, vind ovanpå samt vind i bostadshuset.


Boarea
210 kvm
Driftkostnad
26 052 kr/år
Tomtarea
866 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2016-06-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.