Uddvägen 10

Uddvägen 10

Slutpris

1 440 000 kr


Hammarsudd— Ekolsund— Enköping

Uddvägen 10


Slutpris
1 440 000 kr

Hammarsudd— Ekolsund— Enköping

Fritidshus med idylliskt läge på Hammarsudd i Ekolsundsviken - Mälaren

Idylliskt beläget fritidshus på Hammarsudd i Ekolsundsviken med direkt närhet till Mälaren. Endast ca 60 min från Stockholm, ca 55 min från Uppsala och ca 35 min från Enköping. Charmigt fritidshus med båtplats som ingår, uppvuxen trädgård och flera äppelträd på tomten. Från det härliga altandäcket på baksidan av huset kan Du njuta av den fina äppellunden som gränsar mot fastigheten. Fritidshuset om ca 37 kvm har två rum och kök varav ett sovrum, Wc och dusch samt förråd. Inom promenadavstånd från huset (ca 300 m) ligger badstranden med bryggor och båtplatser för mindre båtar. Här finns också föreningslokalen med dansbana att hyra för festligheter, den stora gemensamma äppellunden och en fotbollsplan.


Boarea/biarea
37/5 kvm
Driftkostnad
15 882 kr/år
Tomtarea
1 635 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2016-07-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.