Search Menu
Bostaden är såld

Enköping - Gröngarn / Fotbollsgatan 30

Gröngarns pärla!

Får vi lov att presentera Gröngarns pärla! En estetiskt tilltalande enplansvilla i vinkel om 152 välplanerade kvadratmetrar med totalt 6 rum och kök. Vid byggnationen 1992 var detta Hultsfredshus bland det lyxigaste som gick att bygga med många exklusiva tillval och lösningar. Det eleganta huset erbjuder ett mycket bekvämt boende på ett plan med fina umgängesrum, 4 sovrum, 3 dusch/badrum samt gourmetkök. Den insynsskyddade baksidan har stor uteplats om ca 50 kvm med bästa söder- resp västerläge med många soltimmar under dagen samt fin kvällssol. Välskött trädgård med prunkande rabatter med perenner, buskar och barrväxter. Stora gräsmatteytor för lek och spel. Carport och isolerad friggebod. Attraktiva bostadsområdet Gröngarn har gångavstånd till centrum, förskola, skola, natur samt motionsspår. Anmälan till visning krävs. Välkommen till ett elegant hus att bo, leva och trivas i!

Enköping / Gröngarn
Fotbollsgatan 30
Final price: 4 000 000 kr
Enclosed: 152/10 kvm
Running costs: 39 178 kr/år
Plotarea: 1007 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Enköping / Fotbollsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.