Search Menu
Bostaden är såld

Enköping - Bergvreten / Gulriskagatan 13

Välbyggt och rymligt i Bergvreten!

Ett hus att trivas i! Välbyggt och energisnålt 1 1/2-planshus i vinkel beläget på hörntomt i lugna och attraktiva Bergvreten. Det som främst karaktäriserar denna bostad är att nästa ALLT är rymligt och stort - från vardagsrummet i vinkel, badrum, sovrummen, tvättstugan, uteplatsen och balkongen. Väl genomtänkt planlösning och med en total area om ca 300 kvadratmeter fördelat på 6 rum och kök, dubbla badrum och den kopplade garagedelen som består av garage och snickarverkstad med egen entré. Trallbelagd altan i vinkel (delvis under tak) om ca 44 kvadratmeter i de bästa väderstrecken - söder- respektive västerläge. Fantastisk, lummig trädgård med insynsskyddad baksida. Den vackra trädgården erbjuder en mångfald av vackra rabatter med perenner av alla dess slag, barrväxter samt flertal fruktträd, bärbuskar och trädgårdsland. Hörnet av tomten bevarad som naturtomt med träd och sommaräng. Den friköpta tomten är 1010 kvm. Bod för trädgårdsredskap vid garagedelen samt fristående förråd/bod. Det välskötta huset erbjuder ett mycket fint boende med närhet till både förskola, skola, lekparker, livsmedelsaffär, golfbana och natur!

Enköping / Bergvreten
Gulriskagatan 13
Final price: 4 250 000 kr
Enclosed: 224/73 kvm
Running costs: 33 500 kr/år
Plotarea: 1010 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Enköping / Gulriskagatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.