Search Menu
Bostaden är såld

Enköping - Vallby / Vallby Lidingby 17

Idyllisk oas med en fastighet som har allt!

Vackert belägen fastighet i Vallby, ca 9 km söder om Enköping. Fastigheten har en fin "gårdskänsla" och förutom det fina boningshuset finns här ett fantastiskt orangeri, stor loge i vinkel med bl a inredd lägenhet i två plan och carport för 3 bilar (eller traktor). Uppvärmd pool med stort trädäck och poolhus. Här finns även ett äldre uthus (snickarbod) med mat- & vinkällare samt vedbod. Den uppvuxna trädgården om drygt 6 800 kvm är otroligt välskött och erbjuder en prunkande blomsterprakt - en trädgårdsälskares dröm! Längst bak på fastigheten finns skogsdungen samt bastustuga med vedeldad bastu och med fin utsikt över hagar och fält. Fiberanslutning. Låga driftskostnader. En fastighet som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning. Planlösningar kommer i början av nästa vecka.

Enköping / Vallby
Vallby Lidingby 17
Final price: 4 250 000 kr
Enclosed: 170 kvm
Running costs: 17 060 kr/år
Plotarea: 6867 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Enköping / Vallby Lidingby
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.