Search Menu
Bostaden är såld

Harbo - Spånghagen / Spånghagen 148

Fritidshus med sjötomt - Här äger ni del av Harboån

Välkommen till en fantastisk sjötomt på landet bortom all stress. Mellan äng och åker leder liten avskiljd väg in till fastigheten som inte gränsar till några grannar. Här välkomnas ni av en gammal trägrind, gullvivor och vitsippor vilt växandes på tomten bland mycket annan växtlighet såsom kungsängsliljor, pioner, syrener, hägg med mera. Det finns land för egna odlingar, liten jordkällare för förvaring och egen vattenbrunn. Här finns även gräsytor för lek och spel. Fastigheten som tidigare var åker styckades av 1953 till denna fastighet bestående av 6 000 kvm åkermark och 500 kvm åvatten. I och med ägandet av vattenareal ger det tillåtelse att fiska utan tillstånd, såväl som på egen del samt övriga Harboån. På fastigheten finner ni 5 byggnader varav huvudbyggnad, gäststuga, tvätt/wcstuga samt förrådsbyggnad och vedbod som är sammanbyggda. Vedboden stod på tomten vid avstyckningen och har hängt med längst på fastigheten. På senare år har den byggts ihop med en förrådsbyggnad. Huvudbyggnaden är en gammal timmerstuga som flyttades till Spånghagen ca 1954, stugan fördelar sig på 2 sovrum, kök, vardagsrum samt stor glasveranda. Gäststugan med vedkamin är två sammanbyggda baracker som har tilläggsisolerats, panelats och fått nytt sadeltak. Här rymmer ett sovrum, två sovloft samt ett allrum. Den minsta stugan på fastigheten, tvätt/wc, har också genomgått stora renoveringar och inretts med separett och handfat (ej vatten). Varmt välkomna på visning av en sommaridyll på landet endast 30 min från Uppsala!

Harbo / Spånghagen
Spånghagen 148
Final price: 995 000 kr
Enclosed: 40/17 kvm
Running costs: 3 080 kr/år
Plotarea: 6000 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Harbo / Spånghagen