Search Menu
Bostaden är såld

Järlåsa / Gripensvärdsvägen 3

Fantastiskt fin 20-talsvilla i Järlåsa

Välkommen till ett fantastiskt hus från 1928 som är mycket smakfullt renoverat med modern funktion och snygga, tidlösa färger och materialval. Alla rum har fönster i två väderstreck vilket ger rejält med ljusinsläpp. I vardagsrummet finns vacker och fungerande kakelugn och i rummet intill finns nyinsatt braskamin. Köket, med stor matplats, är under 2012-13 renoverat med helt ny skåpinredning i grått, extra bred induktionshäll, rostfri fläkt och inbyggd micro och ugn. Sep wc-utrymme. På övre plan finns, hall, 3 sovrum i olika storlekar, klädkammare och ett renoverat och helkaklat badrum med dusch. I källaren finns gott om förrådsutrymmen, hobbyrum, tvättstuga och pannrum med pelletspanna. Här är det bara att flytta in och njuta av ett vackert hus med bra ytrymmen och en härlig uppvuxen trädgård med bärbuskar och fruktträd. Detta är ett kanonläge i Järlåsa med skolan runt hörnet och gångavstånd till busshållplats!

Järlåsa
Gripensvärdsvägen 3
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 130/7 kvm
Running costs: 32 454 kr/år
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Järlåsa / Gripensvärdsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.