Search Menu
Bostaden är såld

Karlholmsbruk - Karlholm / Stegelharen 308

Sjötomt med egen brygga och sandstrand!

Missa inte chansen att förvärva en riktig pärla i Karlholmsfjärden med välordnad tomt á 2 925 kvm med gräsmatta och stenmur. Högt beläget på ön Stegelharen ligger stugan med fantastisk utsikt över havet. Den ursprungliga byggnaden från 1930-talet byggdes ut 1975 och har under 2008-2009 genomgått stora renoveringar och fått ett rejält lyft både in- och utvändigt. Storstugan erbjuder 2 sovrum, enklare köksdel med kylskåp och gasolspis/ugn, matplats samt lounge med kamin och stort fönsterparti som ger utsikt över vattnet. Runt stugan sträcker sig en stor altan i tre väderstreck, anpassat efter sol och vind. Storstugan och gäststugan är besiktigade och försäkrade via Skyddat Köp. Är drömmen att se solen gå upp eller ned vid havet? Då har ni första parkett på bryggan som erbjuder både morgon- och kvällssol. Välkomna på visning!

Karlholmsbruk / Karlholm
Stegelharen 308
Final price: 1 725 000 kr
Enclosed: 55 kvm
Running costs: 6 000 kr/år
Plotarea: 2925 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Karlholmsbruk / Stegelharen