Search Menu
Bostaden är såld

Morgongåva / Axsjövägen 3

I ett naturnära läge med kort promenadavstånd till bad och lika nära till skola, ligger till denna stora villa om 6 rok varav 4-5 sovrum och 158 kvm boarea. Huset ligger mycket trivsamt på en lummig trädgårdstomt med separat carport och förrådsbyggnad. I entréplan finns en stor altan med eftermiddags- och kvällssol och på övervåningen finns en fin balkong i västläge med vacker utsikt och sol nästan hela dagen. Entréplan består av en stor och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett luftigt vardagsrum och ett renoverat kök från 2006 med stor matplats och modern inredning. Vidare finns en rymlig tvättstuga och dusch/wc med våtrumsmatta, våtrumstapet och duschkabin. På övervåningen finns en stor hall, bra förvaringsutrymmen, fyra sovrum i varierande storlekar samt separat wc. Källaren består av 4 rum med bra förrådsförvaring och pannrum. Ett flertal större renoveringar och förbättringar har utförts under årens lopp, bland annat installation av solfångare, renovering av balkong och altan, ny fasad, nya fönster, dränering av grund och installation av vattenburen golvvärme i kök och hall. Bra läge med närhet till bland annat natur, bad, förskola, grundskola åk 1-6, restaurang och butik. Goda kommunikationer till både Uppsala och Sala tack vare Upptåget och bussförbindelser.

Morgongåva
Axsjövägen 3
Final price: 1 285 000 kr
Enclosed: 158/60 kvm
Running costs: 38 000 kr/år
Plotarea: 981 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Morgongåva / Axsjövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.