Search Menu
Bostaden är såld

Storvreta / Åskmolnsvägen 18

Friköpt kedjehus - nytt kök, nya duschrum, 4 sovrum och garage

Välkommen till ett välskött, fint och friköpt kedjehus i populära Storvreta! Ett perfekt boende för barnfamiljen med fyra sovrum, två duschrum och ett stort kök med matplats. Förutom fina uteplatser på både fram- och baksidan med en insynsskyddad trädgård har ni ett eget vidbyggt garage med plats för en bil och förvaring. Det är ett genomgående fint och välskött hus med renoverade ytskikt såväl inomhus som utomhus. Huset om 121 kvm fördelar sig på två plan enligt följande: Entréplan med hall, kök, vardagsrum, sovrum, duschrum och tvättstuga. Övre plan med hall, tre sovrum, klädkammare och duschrum. Köket och duschrummet på övervåningen renoverades 2013 och duschrummet på entréplanet renoverades 2010. Ny ekparkett har lagts i stora delar på entréplanet samt i trappan och sovrummen på övre planet har nya eklaminatgolv. I Storvreta finns flera förskolor, lågstadieskolor och en högstadieskola. Här finns även livsmedelsbutiker, pizzerior/restauranger, vårdcentral, folktandvård etc. Orten är känt för sitt idrottsintresse och intill fotbollsplanerna finns eljusspår för löpning/längdskidåkning, här bor ni nära naturen. Med kort avstånd till Uppsala är det ett ypperligt pendlingsläge via upptåget, E4:an och stadsbussarna (nr 110 och 115).

Storvreta
Åskmolnsvägen 18
Final price: 3 425 000 kr
Enclosed: 121/31 kvm
Running costs: 38 106 kr/år
Plotarea: 361 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Storvreta / Åskmolnsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.