Search Menu
Bostaden är såld

Storvreta / Saturnusvägen 22

I slutet av en lugn återvändsgata ligger denna utbyggda villa om 155 kvm och 8 rok varav hela 6 sovrum. För god boendeekonomi så har solfångare installerats på tak. I entréplan finns hall med effektiv skjutdörrsgarderob, tvättstuga med tvättmaskin, varmvattenberedare samt ett stort, öppet kök vilket renoverats 2012 med vita luckor, grått kakel med röda accenter samt bänkskiva i trä. I köket finns moderna maskiner från 2012 och en stor matplats för 6-8 personer. Intill kök finns ett luftigt allrum med hög takhöjd, kakelugn och stora fönsterytor vilka släpper in den omgivande naturen. Vidare finns ett badrum från 2001 med våtrumsmatta, våtrumstapet och golvvärme, ett stort sovrum med hög takhöjd, vardagsrum och två mindre sovrum. Det ena av de mindre sovrummen har skapats genom att en vägg sats upp i vardagsrummet, denna vägg kan givetvis tas bort av den köpare som vill ha ett större vardagsrum. Övervåningen består av en möblerbar hall, tre rymliga sovrum och badrum med dusch/ångbastu från 2015. Parkering för två bilar; en i garage och en på uppfarten. På framsidan finns en plattlagd uteplats med sol på morgon och förmiddag, på baksidan finns en stor träaltan i nordvästläge med både en öppen del och en del med tak. På den öppna delen finns en badtunna där såväl sommaren som vintern kan avnjutas. Goda förvaringsmöjligheter i garagets förrådsdel samt vidbyggt vedförråd/cykelförråd. Storvreta är ett populärt boende för alla åldrar med kort avstånd till Uppsala och goda kommunikationer med buss, närheten till E4-an och Upptåget vilket har frekventa avgångar. Bostaden har dessutom kort promenadavstånd till busshållplats. Här erbjuds det mesta såsom idrott- och friluftsliv, livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger samt skolor (låg-, mellan- och högstadium) och förskolor. Bo intill vacker natur med ängar, skog och Fyrisån. Från Storvreta via Gamla Uppsala till Uppsala finns även en fin cykelväg. Välkommen hem till Storvreta!

Storvreta
Saturnusvägen 22
Final price: 4 020 000 kr
Enclosed: 155/32 kvm
Running costs: 29 707 kr/år
Plotarea: 559 kvm
Rooms: 8 rum, varav 6 sovrum
Sold: 2016-09-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Storvreta / Saturnusvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.