Search Menu
Bostaden är såld

Storvreta / Solstrålevägen 85

Gavelradhus i omtyckt läge med två altaner!

Välkommen till detta ljusa och väldisponerade gavelradhus med att attraktivt och omtyckt läge i Storvreta. Välkomnande hall med bra förvaring som leder er till det ljusa vardagsrummet med utgång till huset trädgård. Två stycken rymliga badrum ett på varje plan. Inbjudande kök med bra arbetsytor och rymlig matplats i anslutning. Tvättstuga i anslutning till köket. På det övre planet finner ni fyra sovrum i varierande storlekar. Generösa utomhusytor genom en altan på baksidan och en på framsidan av huset. Bra förvaring genom tillgång till vind och två förråd ute och i anslutning till huset. Populärt läge med närhet till service, förskolor, skolor och grönskande natur. Här får ni närhet till bra kommunikationer såsom upptåget vilket tar er till Uppsala på ca 9 minuter, stadsbussarna och även nära till nya påfarten för E4:an. Välkommen på visning av Solstrålevägen 85!

Storvreta
Solstrålevägen 85
Final price: 3 200 000 kr
Enclosed: 121/7 kvm
Running costs: 41 973 kr/år
Plotarea: 211 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Storvreta / Solstrålevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.