Search Menu
Bostaden är såld

Storvreta / Solstrålevägen 163

Gavelradhus i populärt område - angränsar till allmänning m lekplats

Välkommen till ett välplanerat radhus på gaveln i mycket lugnt och barnvänligt område i populära Storvreta. Husets 104,5 kvm är fördelat på två plan. På entréplanet hittar ni kök med matplats, vardagsrum, duschrum samt hall och garderob. På övre planet finns badrum (med tvättmaskin och torktumlare), klädkammare samt tre sovrum varav balkong från master bedroom. Gavelläget ger en stor och lättskött tomt. Här erbjuds två uteplatser, en stensatt uteplats på framsidan i söderläge med markis ovan fönstret. Den andra uteplatsen är en altan under tak på baksidan med utgång från vardagsrummet. På tomten finns buskar, syréner, vackra pioner etcetera. På baksidan gränsar tomten till en stor och grön allmänning med lekplats och på framsidan har ni innergård med lekplats. Här bor ni i stabil förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder medlemmarna tillgång till kvartersgård med biljard- och bordtennisbord samt bastu. Medlemmarna förfogar även över trädgårdsredskap, sophus och tvättstugor. Till bostadsrätten hör ett förråd intill huset och ett förråd i länga. Det finns möjlighet till parkeringsplats. Upplev Storvretas fördelar med god service som förskola, skola och mataffärer. Natursköna omgivningar med bland annat populärt bad och fina motions- och skidspår. Bra kommunikationer med närhet till E4:an samt stadsbuss och endast 8 minuter till Uppsala med Upptåget. Välkommen på visning, välkommen hem!

Storvreta
Solstrålevägen 163
Final price: 1 365 000 kr
Enclosed: 104,5 kvm
Community fee: 7 575 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Storvreta / Solstrålevägen