Solstrålevägen 163

Solstrålevägen 163

Slutpris

1 365 000 kr


Storvreta— UPPSALA

Solstrålevägen 163


Slutpris
1 365 000 kr

Storvreta— UPPSALA

Gavelradhus i populärt område - angränsar till allmänning m lekplats

Välkommen till ett välplanerat radhus på gaveln i mycket lugnt och barnvänligt område i populära Storvreta. Husets 104,5 kvm är fördelat på två plan.
På entréplanet hittar ni kök med matplats, vardagsrum, duschrum samt hall och garderob. På övre planet finns badrum (med tvättmaskin och torktumlare), klädkammare samt tre sovrum varav balkong från master bedroom.

Gavelläget ger en stor och lättskött tomt. Här erbjuds två uteplatser, en stensatt uteplats på framsidan i söderläge med markis ovan fönstret. Den andra uteplatsen är en altan under tak på baksidan med utgång från vardagsrummet. På tomten finns buskar, syréner, vackra pioner etcetera. På baksidan gränsar tomten till en stor och grön allmänning med lekplats och på framsidan har ni innergård med lekplats.

Här bor ni i stabil förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder medlemmarna tillgång till kvartersgård med biljard- och bordtennisbord samt bastu. Medlemmarna förfogar även över trädgårdsredskap, sophus och tvättstugor. Till bostadsrätten hör ett förråd intill huset och ett förråd i länga. Det finns möjlighet till parkeringsplats.

Upplev Storvretas fördelar med god service som förskola, skola och mataffärer. Natursköna omgivningar med bland annat populärt bad och fina motions- och skidspår. Bra kommunikationer med närhet till E4:an samt stadsbuss och endast 8 minuter till Uppsala med Upptåget.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
104.5 kvm
Avgift
7 575 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-06-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.