Search Menu
Bostaden är såld

Storvreta / Vintergatsvägen 37

I attraktiva och barnrika Storvreta ligger detta väldisponerade kedjehus om 135 kvm och 5 rok, fint beläget på hörntomt i slutet av lugn återvändsgata. På framsidan finns en stor träaltan i vinkel med sol från förmiddag till kväll och baksidans gräsmatta har sol på morgon och förmiddag. I entréplan finner ni ett rymligt kök med stor matplats för ca 6-8 personer, funktionell tvättstuga med förrådsdel samt ett väl tilltaget badrum. Vidare finns ett vardagsrum med utgång till baksidan och ett sovrum. På övervåningen finns allrum, tre bra sovrum, ett stort badrum och klädkammare. Suveränt läge med närhet till belyst grusplan, vilken spolas vintertid, kvarterslokal med bastu, grönområden och lekplats. Promenadavstånd till bland annat förskola, grundskola och Ica-butik. I kvarterslokalen kan fester, barnkalas och dylikt hållas. Vidbyggt garage med goda förvaringsmöjligheter och plats för ytterligare en bil på uppfarten. Välkommen hem till Storvreta! Överlåtelsebesiktigat.

Storvreta
Vintergatsvägen 37
Final price: 2 850 000 kr
Enclosed: 135 kvm
Running costs: 34 890 kr/år
Plotarea: 374 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Storvreta / Vintergatsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.