Search Menu
Bostaden är såld

Storvreta / Vretalundsvägen 2a

Helrenoverat och fint 1,5-planshus i hjärtat av den äldre delen i Storvreta

Välkommen till detta synnerligen välhållna, väldisponerade och renoverade 1,5-planshus i hjärtat av Storvreta med 2 minuters promenad till pendeltåg, skola och affär. Entré till ljus och rymlig hall med plats för ytterkläder. Gäst-wc. Ljust sovrum med fönster i två väderstreck. "Halvt" rum med gott om garderober, utgång till trädgård. Rymlig tvättstuga med tvättmaskin, tumlare och dusch. Ombyggt, öppet och stort kök med vit skåpinredning, delvis inbyggda köksmaskiner och stor matplats. Öppet mot kök, ligger vardagsrum i vinkel med många fönster vilka ger ordentligt med ljusinsläpp. Vitmålad trapp upp till övre plan. Stort allrum med plats för två lekhörnor alt tv-rum. 2 sovrum med vardera en garderob. Stort sovrum med 2 klädkammare och utgång till trallbelagd balkong med tak. Renoverat badrum med grönt mosaikgolv, vita kakelplattor på vägg, golvvärme, dubbelhandfat och dusch med vikbara plexiglasdörrar. I västerläge och med sol hela dagen finns en stor veranda med utsikt mot grannens vackra trädgård och äldre byggnader. Carport med isolerat förråd. Äldre friggebod. Ett mycket trevligt och funktionellt boende för den stora barnfamiljen.

Storvreta
Vretalundsvägen 2a
Final price: 4 425 000 kr
Enclosed: 162 kvm
Running costs: 28 779 kr/år
Plotarea: 926 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Storvreta / Vretalundsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.