Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Salabacke / Årstagatan 20 A

Mycket tilltalande och trivsam 2:a med balkong i populära Salabacke. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Här erbjuds en rymlig hall i entré, ett funktionellt kök med matplats samt ett modernt badrum. Vidare erbjuds ett sovrum samt ett stort vardagsrum med utgång till balkong i härligt söderläge. Välskött förening där värme, varm- och kallvatten, kabel-TV (grundutbud), bostadsrättstillägg samt internet (100/10mbit/s) ingår i avgiften. Till lägenheten hör två förråd. Trevlig innergård med grillplatser, trädgårdsmöbler och boulebana. I föreningen finns det 4 tvättstugor (närmaste i källaren), gemensamhetslokal, hobbyrum, vävstuga, cykelrum, solarium och bastu samt övernattningsrum. Goda möjligheter till bilplats via föreningen och på kringliggande gator. Här bor ni i ett attraktivt läge nära city, Gränby Centrum, kommunikationer och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Uppsala / Salabacke
Årstagatan 20 A
Final price: 1 975 000 kr
Enclosed: 55 kvm
Community fee: 3 206 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Årstagatan