Backstuguvägen 2

Backstuguvägen 2

Slutpris

3 200 000 kr


Lindbacken— Uppsala

Backstuguvägen 2


Slutpris
3 200 000 kr

Lindbacken— Uppsala

I attraktiva och barnrika Lindbacken ligger detta härligt ljusa, mycket luftiga och stilrent inredda parhus om 130 kvm och 5 rok. Huset har genomgående vattenburen golvvärme och är beläget på en fint planerad hörntomt med gräsmatta och stor träaltan i vinkel med utmärkt solläge från morgon till eftermiddag. Parkering för två bilar på uppfarten, eluttag och separat kallförråd.
Bostaden har en mycket exklusiv och inbjudande känsla med genomgående vitvaxat trägolv, vitmålade väggar, infällda spotlights i tak i entréplan, hög takhöjd och stora härliga glasytor. Väl genomtänkt planlösning med ett flertal utgångar till trädgården från kök och vardagsrum. Förberett för braskamin i vardagsrum.
I entréplan finns en luftig hall med klinkergolv, ett stilrent inrett våtrum med dusch/wc i klassisk färgsättning, infällda spotlights och duschhörna i klarglas samt ett fantastiskt kök med stor köksö, vit skåpinredning, integrerade maskiner, bra skåpförvaring och stor matplats för 8-10 personer. Vidare finns ett stort vardagsrum med enorma fönsterytor samt ett rymligt trappförråd.
Övervåningen består av fyra sovrum i varierande storlekar, ett luftig badrum med kaffefärgad mosaik, infällt badkar, vit kommod och skåp. Goda förvaringsmöjligheter i dubbla kattvindar.
Välkommen hem till Lindbacken, ett stadsnära område beläget i härlig grönska!


Boarea
130 kvm
Avgift
4 975 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2016-06-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.