Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Lindbacken / Backstuguvägen 2

I attraktiva och barnrika Lindbacken ligger detta härligt ljusa, mycket luftiga och stilrent inredda parhus om 130 kvm och 5 rok. Huset har genomgående vattenburen golvvärme och är beläget på en fint planerad hörntomt med gräsmatta och stor träaltan i vinkel med utmärkt solläge från morgon till eftermiddag. Parkering för två bilar på uppfarten, eluttag och separat kallförråd. Bostaden har en mycket exklusiv och inbjudande känsla med genomgående vitvaxat trägolv, vitmålade väggar, infällda spotlights i tak i entréplan, hög takhöjd och stora härliga glasytor. Väl genomtänkt planlösning med ett flertal utgångar till trädgården från kök och vardagsrum. Förberett för braskamin i vardagsrum. I entréplan finns en luftig hall med klinkergolv, ett stilrent inrett våtrum med dusch/wc i klassisk färgsättning, infällda spotlights och duschhörna i klarglas samt ett fantastiskt kök med stor köksö, vit skåpinredning, integrerade maskiner, bra skåpförvaring och stor matplats för 8-10 personer. Vidare finns ett stort vardagsrum med enorma fönsterytor samt ett rymligt trappförråd. Övervåningen består av fyra sovrum i varierande storlekar, ett luftig badrum med kaffefärgad mosaik, infällt badkar, vit kommod och skåp. Goda förvaringsmöjligheter i dubbla kattvindar. Välkommen hem till Lindbacken, ett stadsnära område beläget i härlig grönska!

Uppsala / Lindbacken
Backstuguvägen 2
Final price: 3 200 000 kr
Enclosed: 130 kvm
Community fee: 4 975 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Floor: av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Backstuguvägen