Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Centrum / Bäverns Gränd 15B

Mycket stabil förening samt gavelläge

Välkommen till denna mycket ljusa och fina hörnlägenhet på våning 5/7 med hiss från markplan. 2,65 m i takhöjd ger en luftig känsla och här har ni vid och fri utsikt mot Resecentrum, UKK samt Bror Hjorts "Näckens Polska”. Vardagsrum med fräscha ytskikt, fransk balkong och stora fönster ger rejält med ljusinsläpp samt även utsikt mot Domkyrkan. Kök intill vardagsrum i semi-öppen planlösning med matplats och komplett maskinell utrustning. Köksluckorna har nyligen lackerats och här finns fönster i två vädersträck. Badrum med svart klinkergolv med golvvärme, ljusa kakelplattor på vägg, dusch med vikbara dörrar samt tvättmaskin från 2014. Till lägenheten hör ett externt förråd och på taket finns en gemensam terrass/gård där medlemmarna kan sitta och njuta av solen och ha sköna grillkvällar. Mycket stabil och bra förening som tidigare beslutat om flera avgiftsfria månader (senast i mars). Medlemmarna får även specialerbjudanden för hyrning av p-platser i bl.a. Grimhild- och Svavagaraget. Lägenheten ligger ca 100 m från Resecentrum vilket är perfekt för pendlaren, alternativt den som vill utforska Uppsalas stadskärnas stora utbud av affärer, gym, caféer och restauranger. Välkommen hem!

Uppsala / Centrum
Bäverns Gränd 15B
Final price: 3 200 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 3 561 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 5 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Bäverns Gränd