Sök Meny
Såld

Uppsala - Centrum / Bäverns Gränd 15 a

Mycket stabil förening samt exemplariskt läge

Välkommen till denna fräscha 1,5:a belägen på plan 5 av 7 i byggnad från 2007 med hiss från markplan. Direkt till vänster om ingången ligger det helkaklade badrummet som förberetts för tvättmaskin och där det idag finns duschvägg, vägghängd toalett, handdukstork samt golvvärme. Mycket praktisk sovalkov som ger lägenheten funktion som mindre 2:a. Rum samt kök sitter ihop och den öppna planlösningen gör ytan mycket social, här finns även flertal fönster samt fransk balkong som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med gott om förvaring, diskmaskin, spis, fläkt, micro samt kyl och frys. Innanför köket finns ett förrådsutrymme/klädkammare och till lägenheten hör ett vindsförråd Mycket stabil och ekonomiskt stark förening som under 2016 haft flera avgiftsfria månader. Bredband om 100 Mbit/s ingår i avgiften och på taket finns en gemensam terrass/gård där medlemmarna kan sitta och njuta av solen samt ha sköna grillkvällar. Medlemmarna får även specialerbjudanden för hyrning av p-platser i bl.a. Grimhild- och Svavagaraget. Lägenheten ligger ca 100 m från Resecentrum vilket är perfekt för pendlaren, alternativt den som vill utforska Uppsalas stadskärnas stora utbud av affärer, gym, caféer, nationer samt restauranger. Välkommen hem!

Uppsala / Centrum
Bäverns Gränd 15 a
Slutpris: 2 310 000 kr
Boarea: 41 kvm
Avgift: 2 045 kr/mån
Rum: 1,5 rum
Våning: 5 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Bäverns Gränd

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.