Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Bellman / Bellmansgatan 122

Stor inglasad balkong i söderläge

Välplanerad lägenheten som är praktiskt belägen i markplan med inglasad balkong mot den vackra innergården. I hallen finns förvaringsmöjligheter i form av tre garderober med överskåp. Funktionellt kök med plats för mindre matbord, utrustat med kyl, frys, spis samt fläkt. I det rymliga rummet finns flera möbleringsalternativ och soffa, säng samt tv-bänk får enkelt plats. I rummet finns rejält fönsterparti samt utgång till den stora inglasade balkongen som vetter i söder. Ljust badrum med dusch, handfat samt toalett. Bellman är en lugn del i Uppsala med gångavstånd till exempelvis servicen vid Heidenstamstorg samt Gränby Centrum. Här finns även goda busskommunikationer och stadskärnan nås snabbt med cykel. För den som pendlar med bil nås E4:ans på- och avfarter snabbt och smidigt. Välkommen hem!

Uppsala / Bellman
Bellmansgatan 122
Final price: 1 350 000 kr
Enclosed: 32,5 kvm
Community fee: 2 094 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: BV av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Bellmansgatan