Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Bellman / Bellmansgatan 150

Välkommen till denna härligt ljusa och luftiga 3:a om 81,5 kvm med inrett ungdomsrum/"walk in closet" vilket ger lägenheten funktion som en effektiv 4:a. Bostaden har en stor, inglasad balkong i suveränt solläge med sol från förmiddag till tidig kväll. Lägenheten består av en luftig hall, separat wc och ett stilrent kök med nya luckor i vitt från 2014, svart bänkskiva, moderna maskiner och stor matplats för 6-8 personer. Vidare finns två bra sovrum och ett ljust och inbjudande vardagsrum med utgång till bostadens balkong. Mycket finns läge i attraktiva Bellman med närhet till grönska, promenadstråk, sporthall, förskola, grundskola och expansiva Gränbystaden. Endast ca 5 minuters promenadavstånd till Ica Samköp, gym, apotek, frisör och restaurang samt cykelavstånd till City! Bredband ingår i månadsavgiften.

Uppsala / Bellman
Bellmansgatan 150
Final price: 1 840 000 kr
Enclosed: 81,5 kvm
Community fee: 4 172 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Bellmansgatan