Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Bellman / Bellmansgatan 58

Högst upp i huset finner ni denna 6:a med uthyrningsdel och stor, solig balkong! Lägenheten har delvis ytskiktsrenoverats på senare år med bl.a. parkettgolv (2009), byte av innerdörrar, målade väggar och tak (2015) samt nyare vitvaror (2008). Bostaden är om ca 136 m² och har två separata ingångar och nyttjas idag som två bostäder med en dörr mellan de två lägenheterna. Den ena delen erbjuder två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter, två stamrenoverade badrum och ett stort vardagsrum som tillsammans med matplatsen bildar en stor öppen yta. Fönster från två håll ger härligt ljusinsläpp. Vidare finner ni ett fullt maskinellt utrustat arbetskök med nyligen lackade luckor och från matplatsen når ni balkongen som erbjuder sol i stort sett hela dagen och fin vy över grönskande gård. Intill köket finns en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Uthyrningsdelen som erbjuder en egen ingång och möjlighet till låg boendekostnad för egen del rymmer vardagsrum, två sovrum, klädkammare, stamrenoverat badrum och kökspentry. Stor förening med bl.a. hobbyrum, bastu, träningslokal och övernattningsrum. Här bor ni nära skolor, förskolor samt natur och rekreationsområden. Ett par minuters promenad till Heidenstams torg som erbjuder mataffär, vårdcentral och pizzeria. Fina cykelvägar till city och goda busskommunikationer!

Uppsala / Bellman
Bellmansgatan 58
Final price: 3 310 000 kr
Enclosed: 136 kvm
Community fee: 7 514 kr/mån
Rooms: 6 rum, varav 5 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Bellmansgatan