Bellmansgatan 58

Bellmansgatan 58

Slutpris

3 310 000 kr


Bellman— Uppsala

Bellmansgatan 58


Slutpris
3 310 000 kr

Bellman— Uppsala

Högst upp i huset finner ni denna 6:a med uthyrningsdel och stor, solig balkong! Lägenheten har delvis ytskiktsrenoverats på senare år med bl.a. parkettgolv (2009), byte av innerdörrar, målade väggar och tak (2015) samt nyare vitvaror (2008). Bostaden är om ca 136 m² och har två separata ingångar och nyttjas idag som två bostäder med en dörr mellan de två lägenheterna. Den ena delen erbjuder två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter, två stamrenoverade badrum och ett stort vardagsrum som tillsammans med matplatsen bildar en stor öppen yta. Fönster från två håll ger härligt ljusinsläpp. Vidare finner ni ett fullt maskinellt utrustat arbetskök med nyligen lackade luckor och från matplatsen når ni balkongen som erbjuder sol i stort sett hela dagen och fin vy över grönskande gård. Intill köket finns en tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Uthyrningsdelen som erbjuder en egen ingång och möjlighet till låg boendekostnad för egen del rymmer vardagsrum, två sovrum, klädkammare, stamrenoverat badrum och kökspentry.

Stor förening med bl.a. hobbyrum, bastu, träningslokal och övernattningsrum.

Här bor ni nära skolor, förskolor samt natur och rekreationsområden. Ett par minuters promenad till Heidenstams torg som erbjuder mataffär, vårdcentral och pizzeria. Fina cykelvägar till city och goda busskommunikationer!


Boarea
136 kvm
Avgift
7 514 kr/mån
Rum
6 rum (5 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.