Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Valsätra / Bernadottevägen 30

Radhus i lugnt läge i Valsätra

Välkommen till ett välplanerat bostadsrättsradhus om 4 rok á 96,6 kvm. Här finns plats för barnfamiljen eller äldre paret som vill ha ett mindre boende men ändå en trädgård att sköta. Här bor ni i lugnt läge med två uteplatser, på baksidan kan ni njuta av morgon- och förmiddagssolen på altanen samt gräsmattan för att sedan avnjuta kvällens soltimmar på framsidan intill det stora plommonträdet. Huset disponeras över två plan varav entréplanet erbjuder kök med matplats, vardagsrum, sovrum och ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Övre planet har två stora sovrum och ett badrum. Utöver tidigare nämnda uteplatser finns ett uteförråd tillhörande bostaden och på framsidan finns föreningens innergård och lekplats som är synlig från köksfönstren. Flytta till Brf Valsätra Gård och var del i en förening med trevligt grannskap. I avgiften på 4 213 kr/mån ingår, förutom skötsel av den gemensamma innergården och husens yttre skick, värme, vatten, kabel-tv, och bostadsrättstillägg (en tilläggsförsäkring för bostadsrätt, kompletterar ej hemförsäkringen). För 250 kr/mån får ni parkeringsplats med el-plint. Välkommen på visning, välkommen hem!

Uppsala / Valsätra
Bernadottevägen 30
Final price: 2 750 000 kr
Enclosed: 96,6 kvm
Community fee: 4 213 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Bernadottevägen