Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Sunnersta / Blåmesvägen 4a

Enplansvilla på lummig naturtomt!

Välkommen till Blåmesvägen 4a och denna enplansvilla som längtar efter kärlek! I lugnt villakvarter finner ni fastigheten med härlig naturtomt om 1 037 kvm. Här växer det vitsippor, jordgubbar, hallon och blåbär fritt på baksidan och övriga tomten har ordnade rabatter där ni bland annat hittar härligt doftande syrénhortensia och jasmin samt vacker edelgran. Husets 104 kvm fördelar sig på ett plan enligt följande: kök, vardagsrum, 2-3 sovrum, badrum samt tvättrum. I krypgrunden finns en källardel för förvaring. Friliggande dubbelgarage med gott om förvaringsutrymme och plats för bil. I Sunnersta bor ni nära naturen, Mälaren, slalombacke och livsmedelsbutiker. Ni har även tillgång till skola och förskolor inom bekväma avstånd. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Huset är besiktigat och besiktningsprotokollet finns bifogat under fliken Dokument & Länkar. Missa inte chansen att uppleva huset och den charmiga tomten, varmt välkomna på visning!

Uppsala / Sunnersta
Blåmesvägen 4a
Final price: 3 800 000 kr
Enclosed: 104/48 kvm
Plotarea: 1037 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Blåmesvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.