Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Kåbo / Dag Hammarskjölds väg 25 A

Balkong i sydvästligt läge!

Välkommen till denna välplanerade 2:a med balkong mot innergård där ni avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Stort och fräscht kök med diskmaskin, mycket bra förvaringsmöjligheter samt rejäl arbetsyta. I köket finns dessutom två stora fönster som ger härligt ljusinsläpp och här finns gott om utrymme för rejält matbord. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och här finns integrerad garderob med skjutdörrar. Genomgående vackra parkett- och trägolv i lägenheten samt bra takhöjd. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Stabil förening med låg belåning som inte har några planer på att höja avgiften. P-plats med el finns i dagsläget ledig att hyra och bredband ingår i avgiften. Kåbo är ett populärt och centralt område med gång- och cykelavstånd till det mesta som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Inom kort gångavstånd ligger t.ex. Akademiska Sjukhuset, Blåsenhus, BMC, Stadsskogens elljusspår, Slottet samt närbutik. Läget uppskattas även av personer som studerar/arbetar på Ångströmslaboratoriet och SLU. Välkommen hem!

Uppsala / Kåbo
Dag Hammarskjölds väg 25 A
Final price: 2 075 000 kr
Enclosed: 52 kvm
Community fee: 3 469 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Dag Hammarskjölds Väg