Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Danmark / Danmarks-Hammarby 32

Lugnt och lantligt läge endast en mil från Uppsala!

Med vackert, lugnt och avskilt läge, endast en mil från Uppsala, hittar ni detta enplanshus med källare. Till huset kör du längs en trevlig väg genom hästhagar och fält. Huset, som ligger på en stor och fin trägårdstomt med flertalet träd och buskar, har bergvärme installerat 2013. Insidan, som har behov av modernisering, består av kök med stor matplats, vardagsrum med parkettgolv, två bra sovrum samt ett badrum. En trappa ned i källaren finns matkällare, pannrum, tvättstuga, förråd samt ett gammalt garage (ej i bruk). Mycket charmigt hus i fantastiskt läge med stor potential.

Uppsala / Danmark
Danmarks-Hammarby 32
Final price: 2 947 000 kr
Enclosed: 78/78 kvm
Plotarea: 1696 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Uppsala / Danmarks-Hammarby
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.