Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Centrum / Eddagatan 6

30-talscharm endast 100 meter från Fyrisån

Välkommen till denna luftiga 2a i Gunnar Leche-hus byggt på 1930-talet med centralt läge och endast ca 100 meter till Fyrisån. Lägenheten har flera tidstypiska och charmiga egenskaper som exempelvis bra takhöjd, trägolv, dubbeldörrar samt möblerbar inre hall. Fräscht och modernt kök med plats för matbord samt stamrenoverat helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Vardagsrummet har fönster mot den vackra innergården där föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja mindre "lott"/rabatt att odla på. Stabil förening med låg belåningsgrad och goda parkeringsmöjligheter. Byggnaden ligger på lugn återvändsgata med begränsad trafik. Runt hörnet ligger det mysiga stråket längs Svartbäcksgatan där Linnéträdgården är belägen samt flera trevliga restauranger, caféer och butiker. Även mataffär, stadskärnan och Resecentrum ligger inom gångavstånd. Välkommen hem!

Uppsala / Centrum
Eddagatan 6
Final price: 3 100 000 kr
Enclosed: 67,5 kvm
Community fee: 3 395 kr/mån
Rooms: 2,5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Eddagatan