Search Menu
Bostaden är såld

Uppsala - Centrum / Eddagatan 12 B

Unikt och attraktivt boende som bör upplevas på plats!

Unik och påkostat boende i anrika Appelbergs boktryckeris industribyggnad som ursprungligen ritades av stadsarkitekt Gunnar Leche. White arkitekter har med fingertoppskänsla ritat om byggnaden till 9 stycken lyxiga lägenheter som stod klara 2014. Nu finns möjlighet att förvärva en ljus och genomgående 3:a om 88,5 kvm med härliga fönsterpartier och med balkong mot grönskande innergård samt domkyrkan. Ljus och välkomnande hall med inbyggda garderober, sovrum i anslutning. Kök med bra arbetsytor och praktisk förvaring samt ljus och rymlig matplats för det stora sällskapet. Väldisponerat vardagsrum med snedtak och walk in closet i anslutning. Rymligt badrum med kakel och klinker som har betongkänsla, i anslutning till badrummet finner ni lägenhetens separata tvättavdelning. Väldisponerat master bedroom med bra förvaring genom garderobsvägg och en praktisk walk in closet med fönster. Från sovrummet når ni ut till lägenhetens stora balkong som har en lugnt läge mot den grönskande gården och Uppsalas stadsbild. Med detta centrala och attraktiva läge får ni närhet till shopping, restauranger och rekreation längst med ån och i grönskande parker. För den som pendlar ligger Resecentrum på promenadavstånd från bostaden. *VÄLKOMMEN PÅ VISNING AV EDDAGATAN 12B!*

Uppsala / Centrum
Eddagatan 12 B
Final price: 4 550 000 kr
Enclosed: 88,5 kvm
Community fee: 4 794 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Eddagatan