Search Menu
Viewings
 • Lördag 12 november 12:00-13:00

  Öppen visning / Visning i visningslägenheten på Östra Ågatan 95!

Book a viewing
Uppsala / Kungsängen
Eldkvarnsgatan 7
Price: Calculation 6 150 000 kr
Enclosed: 92 kvm
Community fee: 4 548 kr/mån
Rooms: 3 rum och kök.
Floor: 6

Nyproduktion / Uppsala - Kungsängen / Eldkvarnsgatan 7

Välkommen till denna nyproducerade 3:a med två terrasser i olika väderstreck högst upp i huset. Inredningen är utöver det vanliga och extra många genomtänkta detaljer både i lägenheterna och huset gör det här till ett en ny adress för dig som kräver mer av ditt boende. Utanför finns Fyrisåns kajpromenad och Uppsalas absoluta stadskärna inom bekvämt promenadavstånd. Du som bor här får tillgång till övernattningslägenhet, gemensam bastu och en liten cykelverkstad. Under huset finns ett parkeringsgarage som du når med hiss. Och på taket solceller som bidrar till husets elförsörjning. På gården placeras ett inglasat uterum som förlänger den varma säsongen och kanske ett och annat konstverk.

Description of rooms
 • Description of rooms
  Hall Entréhall med tåligt klinkergolv innanför dörren, tre kulörer (svart, grå eller vit) finns att välja utan extra kostnad. I övriga lägenheten läggs ett parkettgolv från Kährs - välj mellan ek eller vitpigmenterad ek. Förvaring i en skjutdörrsgarderob från Elfa med inredning och inbyggd LED-belysning, skjutdörrar i kristallvitt glas som standard. Badrum För denna lägenhet erbjuds tre alternativa varianter för badrummet, samtliga alternativ har självklart klinkergolv med komfortgolvvärme (el), och kaklade väggar. Vägghängd toalettstol, tvättställ med kommod från Vedum och spegelskåp med eluttag och belysning. Det första alternativet ger dig lyxen av att ha en egen bastu, detta kombineras med en duschvägg i glas. Andra alternativet innebär att man får både ett bubbelbadkar och dusch (duschväggar i glas). Det tredje alternativet ger ett något mindre badrum och istället ett rymligt dressingroom i det större sovrummet. Samtliga alternativ har tvättmaskin och torktumlare, som placeras sida vid sida med en praktisk arbetsbänk och väggskåp ovanför. WC/Dusch WC med klinkergolv, välj mellan granitkeramik i tre kulörer (svart, grå eller vit). Väggarna kaklas med vita plattor i formatet 30x60 cm, här kan du välja mellan matt eller blankt utförande. Vägghängd toalettstol, tvättställ med kommod från Vedum och spegel med belysning. Duschhörna i glas. Vardagsrum/kök Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet når man balkongen som vetter mot gården och från köket har man utgång till terrassen mot gatan. Stilrent kök med helintegrerade kyl, frys och diskmaskin, som får samma luckor som köksskåpen. Hög standard med induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro som placeras i högskåp för en bra arbetshöjd. Samtliga vitvaror är från Husqvarna. Köksinredning från Vedum med fullutdragslådor med dämpning som standard, laminatbänkskiva med infälld diskho, spotlights som belysning under överskåp. Sovrum 1 Det större sovrummet är ca 12 kvm. Förvaring i form av ett dressingroom i passagen mellan sovrum och hall. med skjutdörrar i kristallvitt glas, belysning och inredning från Elfa. I en av de alternativa planlösningarna för denna lägenhet erbjuds ett större dressingroom i detta sovrum. Sovrummet har utgång till terrassen som vetter mot gården. Sovrum 2 Lägenhetens mindre sovrum är ca 9 kvm och har förvaring i en garderob.
Information about the property
Description
 • Enclosed
  92 kvm
 • Rooms
  3 rum
Construction
 • Built
  2018-2019
Tomt/Uteplats
 • Garden
  Två stora terrasser om ca 21 m² samt 28 m² i olika väderstreck.
Parking/Other buildings
 • Parkering
  110 garageplatser.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Det finns källarförråd, bastu, övernattningsrum och cykelverkstad.
Economy
 • Vatten och avlopp
  192 kr/mån
 • Hushållsström
  383 kr/mån
 • Total operating costs
  575 kr/mån
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,724882 %
 • Andel av årsavg.
  0,724882 %
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och kallvatten
Föreningen
 • Benämning
  HSB Brf 402 Hamnen. I föreningen finns 158 lägenheter och 7 lokaler.
 • Allmänt
  Uppgifterna i objektsbeskrivningen är preliminära och kan komma att ändras. Avgiften för triple play (bredband, grundutbud TV och ip-telefoni) om cirka 212 kr/mån tillkommer och är obligatorisk. Kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer efter förbrukning. Driftkostnaden är beräknad på schablonmässiga värden.
 • Economy
  Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Se kostnadskalkylen för årliga rekommendationer kring månadsavgiften.
 • Other
  Du som flyttar in i brf Hamnen har tillgång till övernattningslägenhet, gemensam bastu och en liten cykelverkstad.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av Thomas den 5 oktober
  Hej, hur är det med förråd till lägenheten?
  Svar från Ann Sjöberg
  Hej, Förråd kommer att finnas i källaren. Mvh Ann
Contact real estate agent

Here you got the possibility to ask a question directly to the real estate agent if there is anything you would like to know about the property.

By clicking the button Ask question you agree to our terms of use

Similar homes in the area